Facility Project- & Interim Management

- Oog voor detail met behoud van het totale overzicht -

Gemeente Teylingen

De Gemeente Teylingen zocht een Senior Adviseur Facilitair om verschillende projecten op te pakken waarvoor onvoldoende capaciteit en expertise in de organisatie aanwezig was. Het betreft een Energie Management project waarbij de traditionele energie meters versnel moeten worden vervangen om het energieverbruik beter te kunnen monitoren. Maar ook een aanbesteding van nieuwe AV apparatuur voor de raadzaal, de verbouwing van het bestuurscentrum en directe betrokkenheid bij de ambtelijke fusie met de Gemeente Hillegom en de Gemeente Lisse (HLT Samen)..

In de aanbesteding van audiovisuele apparatuur is ook direct de vervanging voor de raadzaal in Hillegom meegenomen. Zo werd het een eerste project binnen HLT verband. Omdat het bestuurscentrum in Voorhout gedurende 5 tot 6 maanden wordt verbouwd en werken op die locatie dan niet meer mogelijk is, is een verhuisproject noodzakelijk. Zo'n 55 werkplekken moeten op andere locaties binnen de bestaande gemeentelijke kantoren worden gerealiseerd. De installatie van de AV apparatuur moet met de planning van de verbouwing worden afgestemd.

Tijdens de verbouwing (klimaatinstallatie, renovatie sanitair, energiezuinige verlichting) wordt ook een vleugel verbouwd voor de komst van het Centrum Jeugd en Gezin.

Terug naar alle projecten