Facility Project- & Interim Management

- Oog voor detail met behoud van het totale overzicht -

Projecten

Stichting De Haagse Scholen
TolTrack heeft bij deze klant al meerdere malen de rol van facilitair adviseur ingevuld. In verband met zwangerschapsverlof van een van de facilitair adviseurs levert TolTrack in 2013 en 2014 een interim manager om deze rol voor minimaal 4,5 maand in te vullen. Na een korte tussenliggende periode is nogmaals een periode van zwangerschapsverlof van een andere adviseur ingevuld. In 2016 is TolTrack wederom benaderd voor tijdelijke invulling van een openstaande vacature. Na invulling van de vacature vindt nog een gedegen overdracht van de werkzaamheden plaats tot voorjaar 2017.
Details
Werkorganisatie HLTsamen
Nadat de ambtelijke fusie tussen Hillegom, Lisse en Teylingen op 1 januari 2017 een feit was, is TolTrack gevraagd om voor een gedegen overdracht te zorgen om alle facilitaire projecten en aandachtsgebieden in te bedden in de nieuwe, staande facilitaire organisatie. Ook digitale dossiervorming van zowel de afgeronde projecten als de lopende activiteiten was onderdeel van de overdracht.
Details
Gemeente Teylingen
De Gemeente Teylingen zocht een Senior Adviseur Facilitair om verschillende projecten op te pakken waarvoor onvoldoende capaciteit en expertise in de organisatie aanwezig was. Het betreft een Energie Management project waarbij de traditionele energie meters versnel moeten worden vervangen om het energieverbruik beter te kunnen monitoren. Maar ook een aanbesteding van nieuwe AV apparatuur voor de raadzaal, de verbouwing van het bestuurscentrum en directe betrokkenheid bij de ambtelijke fusie met Hillegom en Lisse.
Details
ISS Facility Services
Door gebrek aan capaciteit binnen het BID team werd voor een korte periode een coordinator aangetrokken om alle acties te bewaken en verslagen van bijeenkomsten vast te leggen. Alles in het teken van het komen tot een offerte voor een Europese Aanbesteding van een internationale klant.
Details
Liberty Global
Na een grootschalige renovatie en herinrichting van het Nederlandse hoofdkantoor van Liberty Global moesten alle afdelingen hun uiteindelijke locatie in de gebouwen gaan vinden. Een verhuisproject van meer dan 400 werkplekken is in minder dan 3 maanden uitgevoerd. Nazorg van de renovatie was onderdeel van het project.
Details
CMS de Abeel
CMS de Abeel is in de zomer van 2014 naar een nieuwbouw locatie in Den Haag verhuisd. Voor het zover was, heeft zij via TolTrack een adviseur ingehuurd voor de begeleiding naar deze locatie. Aanbestedingen voor meubilair, ICT en schoolplein waren belangrijke onderdelen van het project.
Details
Dela - Crematorium & Begraafplaats Schollevaar
Dela stelde voor Crematorium & Begraafplaats Schollevaar in Capelle aan den IJssel een interim team manager aan om de volledige renovatie van het crematorium voor te bereiden. Met als belangrijk onderdeel het detacheren van het gehele team op diverse Dela locaties in het land tijdens deze grootschalige verbouwing.
Details
Dela – Crematorium Rhijnhof & De Ommering
Het Crematorium Rhijnhof in Leiden had met spoed een interim manager nodig om de rol van Team Manager te vervullen. TolTrack is hier direct ingesprongen. Als Team Manager is een belangrijke rol weggelegd in de eindverantwoordelijkheid van een afscheid van een dierbare conform de wensen en verwachtingen van de nabestaanden.
Details
T-Mobile Nederland B.V.
D&B The Facility Group verzorgt als managing partner een groot deel van de facilitaire dienstverlening binnen T-Mobile. Zij hebben TolTrack benaderd voor het leveren van een Facility Coördinator voor het project ConnectIII. Na afronding van dit project is TolTrack ingehuurd voor het project Skyline.
Details
Stedelijk Museum Schiedam
De interne bedrijfsvoering binnen het museum viel onder verantwoordelijkheid van het Hoofd BedrijfsBureau en de Facility Manager.
Details